300 de epistole cu sigiliu şi decorate cu tricolorul se vor regăsi, atât pe scaune, cât şi pe fereste, cu scopul de a le aduce un zâmbet şi de a le reaminti de lucrurile simple pasagerilor, pe 28 iunie, de la ora 8:00, în tramvaiul numărul 1.
Dupa succesul celor două ediţii de la metrou şi tren, unde călătorii au fost surprinşi de 1600 de scrisori caligrafice cu mesaje motivaţionale, iniţiativa socială continuă în alt mijloc de transport în comun: tramvaiul din Bucureşti.
Pe 28 iunie, la ora 8.00, pasagerii tramvaiului nr.1 vor avea parte de o surpriză: 300 de epistole cu sigiliu şi decorate cu tricolorul se vor regăsi, atât pe scaune, cât şi pe fereste, cu scopul de a le aduce un zâmbet şi de a le reaminti de lucrurile simple.
Plecarea se va face din Depoul Dudeşti (Calea Dudeşti, 184) urmând traseul: Calea Dudeşti, Şos. Mihai Bravu, Şos. Ştefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Şos. Nicolae Titulescu, Pasajul Basarab, Bd. General Vasile Milea, Bd. Timişoara, Str. Progresului, Str. Constantin Istrati, Şos. Viilor, cap de linie Şura Mare. De asemenea, fiecare destinatar este încurajat, fie să păstreze scrisoarea, fie să ducă bucuria către un alt călător iinformeaza b365.ro.
Evenimentul „Scrisori călătoare în tren" este o iniţiativa ce aparţine proiectului "Livrez Dragoste" (
www.LivrezDragoste.ro), universul contemporan de scris şi de livrat scrisori caligrafice ca pe timpuri, proiect al Asociaţiei "Arta nu muşcă", în parteneriat CFR Călători.
"Arta nu muşcă" este o reţea nonprofit, inovativă şi interdisciplinară de oameni, artişti sau din cele mai diverse domenii, care consideră că arta este forţa vitală a unei societăţi, potrivit descrierii de pe pagina oficială de Facebook. Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul
www.LivrezDragoste.ro, dar ÅŸi pe
expeditor@livrezdragoste.ro sau pe pagina de Facebook: facebook.com/LivrezDragoste.
Livrez Dragoste este un serviciu contemporan de scris şi de livrat scrisori caligrafice ca pe timpuri, lansat în martie 2014 şi fondat de Loredana Munteanu şi Cristina Dobrescu, cele două tinere care au creat această afacere, dornice să relanseze această elegantă formă de comunicare. „În vremuri dominate de mesaje virtuale, a trimite o scrisoare devine gestul care face diferenţa, deschide noi dialoguri şi emoţionează. Mai mult, creează amintiri", menţionează cele două tinere pentru b365.ro